• Manicure
  • Manicure

Manicure

Onze handen zijn ons visitekaartje, u gebruikt ze de hele dag door. Geef uw handen daarom de verzorging die ze verdienen. Een manicure behandeling bestaat uit een hand en nagelverzorging.

Tijdens de manicure behandeling vijlen we als eerste de nagels in model. Vervolgens worden de nagelriemen losgemaakt en verzorgt met olie. Een nagelpeeling zorgt ervoor dat kleine ribbeltjes en eventuele verkleuringen op de nagel verdwijnen, vervolgens wordt een nagelverharder aangebracht en worden uw handen rijkelijk voorzien van een heerlijke handcrème. Een paraffinepakking is een extraatje voor uw handen. Ook kan de behandeling worden uitgebreid met een handmassage en een handpeeling. Natuurlijk kunt u ook als extra optie kiezen voor een gekleurde nagellak.

Een paraffinepakking is ook zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten. De weldadige warmte zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de klachten.

Nail SPA

Dit is een uitgebreide manicurebehandeling die er voor zorgt dat u, indien u de producten ook thuis gebruikt, binnen een paar maanden mooie natuurlijk lange nagels krijgt.