• T-away
  • T-away

T-Away behandelingen

Verwijderen couperose

Uiterlijk zichtbare en storende adertjes zoals couperose, spinnaivi en bloedblaasjes worden door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt.

 

Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan.  Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

Verwijderen pigmentatie en steelwratjes

De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van storende pigmentvlekken en steelwratjes. Bij pigmentatie wordt door middel van een speciale applikator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Bij een oppervlakkige pigmentering is meestal 1 behandeling voldoende. Dieper gelegen pigmentatie heeft meerdere behandelingen nodig.

 

Bij het verwijderen van steelwratjes worden deze van het omliggende weefsel losgemaakt waarbij de USHF-impuls direct de behandelplaats dichtschroeit. Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel kan het nodig zijn dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.

 

Wilt u weten hoe de behandeling in zijn werk gaat kijkt u dan naar het volgende T-away filmpje

Thuisverzorging

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat de cliënt het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 10-14 dagen

 

U dient m.b.t. de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

  • De huid mag 48 uur niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding stimuleren. Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
  • Het behandelgebied dient te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 35.)
  • De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
  • Na 48 uur mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.